Shellshock 2018 – Sonic Warfare

Gorinchem – Tweede kerstdag vond de eerste editie van Shellshock plaats in de Evenementenhal. Voor de echte Hardcore liefhebbers waren er verschillende grote Dj’s die de hele nacht draaide tot 07:00 in de morgen. De sfeer was top en iedereen ging lekker uit zijn plaat.

Line Up Editie 2018

The Pusher, D-Fence vs. Evil Activities, Deadly Guns vs. Miss K8, Neophyte vs. Tha Playah, Angerfist, The Sickest Squad vs. Andy the Core vs. Lady Dammage, Partyraiser vs. Destructive Tendencies vs. F. NøIzE, Vandal!sm, Dr. Peacock vs. Sefa, €LIT€ LIVE, NSD vs. Sjammienators vs. Hatred, Noisekick LIVE

Onze fotograaf Etiënne Hessels was naar natuurlijk ook van de partij en maakte onderstaande fotoreportage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *