Het Zevende Huis

Huisconcerten – Muziek maakt gelukkig….gelukkig maak jij muziek!!
Locatie: Knipsteeg 7 Gorinchem
06-48089321
www.hhmusica.nl
Facebook: hetzevendehuis

Activiteit: Skylark in Het Zevende Huis.

Het Zevende Huis bied op zondag 14 oktober onderdak aan de de groep: Skylark. Dit gedreven trio speelt vanaf 13.00 uur inloopconcertjes. De koffie en thee staat klaar in de Knipsteeg op nummer 7. Er is geen vaste entree: de inhoud van de hoge hoed is voor de muzikanten!

Over Skylark: In de zomer van 2017 zijn 3 gedreven muzikanten de formatie SKYLARK gestart. Dit trio staat garant voor eerlijke, sfeervolle muziek, een authentieke sound. Skylark (veldleeuwerik) bestaat uit: Cindy Bubberman: zang, tin whistle en bodhran, Pieter Visser: zang en viool, Jan van Harten: gitaar.

Met een live optreden van Skylark ben u verzekerd van een origineel programma. Het hart van de bandleden ligt voornamelijk bij Ierse folk.

Daarnaast spelen ze graag jazz songs uit de jaren dertig en de mooiste muziek van alle tijden.

Ze spelen met evenveel liefde aanstekelijke Ierse “jigs en reels”, met snelle ritmes en vrolijke melodieën, als prachtige verhalende luisterliedjes.  Het plezier in het spelen spat ervan af.

Kom genieten in Het Zevende Huis!

In deze mooie stadsschuur uit 1880 wordt muziek gemaakt, beluisterd, lesgegeven en opgetreden. Alles in huiselijke sfeer maar met kwaliteit!

Verborgen tussen de bebouwing van de Hazewindhondstraat, Ariën Brandsteeg en de Knipsteeg, zowat onder de Gorcumse Toren staat “het Zevende Huis”.
Het is een recent tot gezellige muziekruimte verbouwde historische, stadsboerderij-achtige schuur uit 1880 . Het Zevende Huis staat in de achtertuin van Johan van Drunen en Helga Buitelaar.
Naast de muzieklessen die er wekelijks worden gegeven en de opnamen die er worden gemaakt is de ruimte ook geschikt voor het geven van akoestische, gezellige huiskamerconcerten, lezingen, theateroptredens etc.
Er is licht en geluid aanwezig en de koffie en thee staan altijd klaar.

Om de kosten te dekken gaan we soms met een hoed rond.
   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *