Galerie Kunst bij Karel

Locatie: Langendijk 88  Gorinchem
06-29481514
www.kunstbijkarel.nl
kunstbijkarel@gmail.com

In Galerie Kunst bij Karel kun je elk kwartaal nieuwe en verrassende exposities zien van wisselende kunstenaars. De exposities tonen een keur aan schilderijen, sculpturen, keramiek en glaswerk van verschillende kunstenaars. Een vaste plaats in de galerie is gereserveerd voor de kunst die Jan de Quba op zijn reizen verzamelt.

Galerie Kunst bij Karel is open op donderdag t/m zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en op de 2e en 4e zondag van de maand vanaf 13.00 uur. Tijdens openingstijden zijn exposerende kunstenaars aanwezig.

De Galerie valt onder Stichting Kunst bij Karel. De stichting heeft als doel een podium te bieden aan aankomende en gevordende kunstenaars.  Veel werk van goede kunstenaars komt op zolder terecht. En dat is initiatiefneemsters Lida Janzen en Sylvia Melssen een doorn in het oog. In galerie Kunst bij Karel kunnen deze kunstenaars hun werk aan een breed publiek tonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *